Din Ekonomibyrå på nätet!

Affiliate Marketing

Kassako, Pengamaskin, Evighetsmaskin, Självspelande piano!

Kärt barn har många namn!

Vi får ofta frågan om affiliate marketing och då kanske inte så mycket om vad det är utan snarare om hur det går till. En snabb googling och du får fram en massa videos från Youtube och Tiktok som visar på hur du kan tjäna tusentals dollar på denna typ av verksamhet, klämkäcka filmer, främst på engelska, där dollartecken flimrar förbi. Alla dessa filmer bygger på att du redan har kommit i gång, att du har den tekniska lösning på plats som är grunden för denna typ av verksamhet.

Vi har tillsammans med klienter tittat igenom en del utbildningar på området och har fastnat för en specifikt. Det är en svensk entreprenör, Magnus Engdahl, som har arbetat med affiliate marketing senaste 7-8 åren och han håller nu kurser för att dela med sig av den modell han arbetar efter. Och hans modell är lika genial som enkel, enkel så till vida att även den oinvigde kan sätta ihop det och få till en ”pengamaskin”.

Kursen som vi valt att rekommendera till våra klienter är en kurs som steg-för-steg tar dig från start till mål. Det innebär att du inte behöver ha någon tidigare erfarenhet av det tekniska eller programvaror utan kan hänga med ändå. Det är ett antal videofilmer som visar på hur programmen ser ut, var du ska klicka osv för att komma vidare. Du kan stoppa filmerna, spola fram och tillbaka hur många gånger som helst tills det sitter.

Du får förslag på olika program (en del gratisversioner, andra betalversioner) så att du kan komma vidare utan att fastna. Vidare får du mycket tips om hjälpmedel och programvaror som du kan använda senare i din marknadsföring såsom hur du bl a skapar en e-bok, layouter, utbildningsmaterial, fotoredigering, filmer, chat gpt ai, skapa animerade filmer mm. Han går även igenom hur du kan marknadsföra dig på olika sociala medier. För den som inte har arbetat med detta tidigare så är det väldigt värdefull information då det för många kan te sig som en helt ny värld.

När kursen är klar har du alltså allt det tekniska på plats och du har fått verktygen för att fylla din evighetsmaskin med innehåll så att den blir ett självgående piano, en pengamaskin.

Magnus Engdahl har två kurser fn som lotsar dig igenom, LILLA och STORA Affiliate Hemligheter på Svenska. Nedan kan du ladda ner en informationsvideo där du hör Magnus själv berätta om kurserna.


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *